Promovare / Marketing online (SEO, Adwords )

Vizibilitate pe Google: servicii SEO specializate pentru Desktop si Mobile

Expertiza noastra in domeniul marketing-ului online s-a construit pe baza experientei in optimizarea de website-uri de diverse tipuri. Oferim servicii SEO bazate pe cele mai noi metode si tehnici de optimizare site si promovare online dar si pe o experienta vasta in acest domeniu.

Pachetele nostre de servicii SEO includ toate operatiunile necesare promovarii unei afaceri in mediul online, de la conceperea unui site de prezentare sau magazin online la nivel de structura, web design si continut pana la optimizarea eficienta pe o strategie de cuvinte si expresii cheie cu volum mare de cautare dar si promovarea permanenta in mediul online:

  • Analiza website: audit tehnic si de continut pentru Desktop si Mobile
  • Promovare online: promovarea prin advertoriale de foarte buna calitate (continut unic, original si bine documentat) publicate pe site-uri foarte atent selectate + promovare pe retele de socializare
  • Dezvoltare magazin online: design personalizat si compatibil cu dispozitivele Mobile; structura de navigare + continut optimizat; functionalitati si filtre in functie de nevoile beneficiarului
  • Consultanta optimizare site + servicii de integrare a optimizarilor in site
  • Google Webmaster Tools si Analytics: configurarea corecta a instrumnetelor de monitoriza Google si setari avansate pentru a obtine rapoarte cat mai detaliate si informatii utile pentru strategiile de marketing online.

Mentenanta / intretinere website, monitorizare performante SEO

Pentru o functionare buna si mentinerea / cresterea volumului de trafic, este necesara monitorizarea permanenta a evolutiei vizibilitatii site-ului pe motoarele de cautare, dar si aspectele tehnice ce tin viteza de incarcare, indexarea corecta a paginilor, remedirea paginilor de eroare sau gestionarea paginilor de produse care nu mai sunt in stoc (out of stock).

Promovare Google Adwords

Fie ca doriti sa va creati o imagine in mediul online, sau sa o mentineti pe cea deja creata, promovarea prin Google Adwords este solutia cea mai rapida. Spre deosebire de serviciile de promovare organica, naturala (de durata), serviciul PPC (Pay per click) oferit de Google Adwords va ofera posibilitatea sa fiti „primul pe google” instantaneu.

Cum functioneaza?

Impreuna cu dumneavoastra se stabileste o gama de consumatori ai serviciilor sau produselor oferite. Urmatorul pas este stabilirea unui buget zilnic pe care il veti aloca promovarii prin Adwords (acest buget se stabileste in functie de costul unui click, generat de nivelul de concurenta al domeniului in care activati). In numai cateva ore de la stabilirea tuturor detaliilor, anuntul va fi online.

promovare_seo

Global Web Services

Realizare site-uri web si magazine online, folosind cele mai noi tehnologii.

Unde ne gasiti

Str. Stirbei Voda, 38,
Bucuresti