Realizare magazin online

Realizare magazin online personalizat

Majoritatea magazinelor fizice se muta pe online. In ultimii ani, acest trend este din ce in mai ridicat, date fiind beneficiile multiple pe care le poate aduce un magazin online realizat corect. Astfel, el va poate ajuta sa va extindeti afacerea in mediul online, unde gasiti o gama noua de posibili clienti, comozi, carora le este mai usor sa comande online decat sa se deplaseze intr-un magazin fizic. Pe de alta parte, daca hotarati sa renuntati la magazinul fizic si vreti sa vindeti doar online, costurile dumneavoastra de administrare vor scadea considerabil. Drept urmare, economisiti bani, pe care ii puteti investi in promovarea online a produselor pe care le vindeti, extinzandu-va afacerea.

Serviciile oferite de catre noi in vederea realizarii unui magazin online incep de la grafica, branding (logo, imagine, tipizate), dezvoltare propriu-zisa, si continuta pana la mentenanta/ administrare si promovare in mediul online.

Ce alte beneficii va poate aduce magazinul online?

  • o administrare mult mai facila a stocurilor, regasita la un click distanta
  • administrarea simplificata comenzilor de oriunde v-ati afla, direct de pe telefonul mobil
  • posibilitate de plata online, cu cardul
  • sistem de administrare al intregului site

In plus, daca aveti clienti preferintiali, carora le oferiti discount-uri personalizate, putem integra conceptul de magazin online business to business (b2b), prin intermediul caruia puteti administra mult mai usor relatia cu acesti clienti.

 

Global Web Services

Realizare site-uri web si magazine online, folosind cele mai noi tehnologii.

Unde ne gasiti

Str. Stirbei Voda, 38,
Bucuresti