Realizare site dezmembrari auto

Realizam magazinul online potrivit parcului dvs.

De ce este necesar un site web? Ce beneficii va poate aduce?

Traind in secolul tehnologiei, o parte importanta a imaginii dumneavoastra se regaseste pe website-ul companiei pe care o detineti. Astfel, acesta reprezinta cartea de vizita online, oferita catre toti posibilii utilizatori ai site-ului.

In plus, un website realizat si promovat corect, va va aduce clienti noi, ajutandu-va la cresterea nivelului afacerii. Acest lucru implica, pe langa o dezvoltare riguroasa, adaptarea site-ului pentru toate dispozitivele de pe care va fi accesat (site responsive: peste 50% din accesarile website-urilor sunt de pe dispozitive mobile – smartphone si tablete).

Beneficii magazin online dezmembrari auto:

  1. Design unic, logo
  2. Consultanta pentru continutul site-ului
  3. Import produse listate pe site-ul dez.ro: nu aveti grija adaugarii tuturor produselor aflate deja la vanzare, veti adauga doar produsele noi
  4. Management de stoc
  5. Management si fidelizare clienti: clientii vor avea contul lor, de unde vor putea comanda oricand, cu usurinta, produsele necesare. In plus, aveti optiunea de acordare de discount preferential, pentru fiecare client in parte (astfel fidelizati clientii existenti sa cumpere de la dvs.)
  6. Pregatit pentru promovare Google (SEO)
  7. Asistenta tehnica gratuita timp de 6 luni

Costuri de la 100 lei/ luna

Global Web Services

Realizare site-uri web si magazine online, folosind cele mai noi tehnologii.

Unde ne gasiti

Str. Stirbei Voda, 38,
Bucuresti