Realizare site web / realizare site prezentare

Realizam site-ul web potrivit afacerii dvs.

Un site web poate avea multiple desinatii: site de prezentare (servicii, produse, activitate, ONG / portofoliu , fotografii / blog), magazin online, portal de stiri, anunturi online etc. In continuare vom dezvolta procesul de creare al unui site web de prezentare si beneficiile acestuia.

Serviciile oferite de catre noi in vederea realizarii unui site web sunt complete, incepand de la grafica, branding (logo, imagine, tipizate), dezvoltare propriu-zisa, pana la mentenanta/ administrare si promovare in mediul online.

De ce este necesar un site web? Ce beneficii va poate aduce?

Traind in secolul tehnologiei, o parte importanta a imaginii dumneavoastra se regaseste pe website-ul companiei pe care o detineti. Astfel, acesta reprezinta cartea de vizita online, oferita catre toti posibilii utilizatori ai site-ului.

In plus, un website realizat si promovat corect, va va aduce clienti noi, ajutandu-va la cresterea nivelului afacerii. Acest lucru implica, pe langa o dezvoltare riguroasa, adaptarea site-ului pentru toate dispozitivele de pe care va fi accesat (site responsive: peste 50% din accesarile website-urilor sunt de pe dispozitive mobile – smartphone si tablete).

Procesul de realizare ale acestui tip de site web este descris in prima pagina (strategie de dezvoltare, design, dezvoltare propriu-zisa).

 

Global Web Services

Realizare site-uri web si magazine online, folosind cele mai noi tehnologii.

Unde ne gasiti

Str. Stirbei Voda, 38,
Bucuresti